Velkommen   |  Våre brygg  |  Om oss  |  Kontakt  |  Kart

 

Velkommen

 

Skjalf Bryggeri er ett mikrobryggeri som skal tilby sine kunder det beste håndverksbrygg vi kan produsere. Samtidig skal vi formidle lokalhistorie på våre produkter. Vi bygger vårt produkt på gammel tradisjon om Skjebergområdets historie, hvor de første bosettingen var, Norges første hovedstad ble grunnlagt og regionene rundt vokste frem. Glomma er livsnerven mellom byene og et viktig element for bosetting og jordbruk i område. Tradisjonell ølbrygging har sine røtter tilbake i gammel tid. Skjalf ønsker å formidle litt lokalhistorie på hvert av våre produkt. Vårt marked vil i første rekke være Skjeberg, Østfoldbyene og kystlinjen ut mot Oslofjorden.

 

 

Skjalf's eiere har drevet med brygging i flere år. Vi har utarbeidet gode oppskrifter. Vi bruker de beste råvarer og vil tilby et kvalitetsbrygg med god smak. Vi skal tilby spesial oppskrifter etter ønske fra kunder. Tapping på flaske vil foregå hos vår samarbeidspartner Tya for å utnytte deres flaskelinje.

 

                     

*Presentasjon*

 

Skjalf

 

En eldgammel bosetning

på en tidlig isfri og flattrykt høyde,

hvor Skjeberg vokste frem.

Skjeberg ble en egen kommune mellom

Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Skjalf Bryggeri ligger ved Skjebergkilen

med kystlinje mot vakre Hvaler i Syd.

 

 

Bryggeriet

 

Vi ligger innerst i Skjebergkilen.. På ett gammelt gårdsbruk skal vi lage godt brygg. Vi ønsker å tilby øl på flaske og fat.

 

 

Vi kan tilby spesialbrygg til festivaler, pub, egne høytider som bryllup og merkedager for den enkelte. Vi kan lage med tilpassede etiketter etter eget ønske.

Kurs og temakvelder kan arrangeres for private og bedrifter.